Despre Noi | Enhance
Some see things and ask "Why?"
But we dream things that never were and say "Why not?"
George Bernard Shaw
Despre Enhance
Departamentul de marketing și comunicare al businessului tău

Cooptează o întreagă echipă pentru proiectul tău, indiferent de amploarea acestuia. Dimensiunile proiectelor pot varia, însă condiția pe care o impunem este ca ambițiile tale să fie mari. Ne plac cei care au așteptări mari de la noi. Ne entuziasmează și ne provoacă. Ne ajută să fim mai buni în ceea ce facem.

Avem certitudinea că brandingul poate fi mai mult decât o interfață și mai mult decât o funcție de întâmpinare pe care brandul tău o afișează celor care îl frecventează. Brandingul poate fi felul în care afacerea ta funcționează.

Practicăm neconvenționalul dar ne place să păstrăm un echilibru în tot ceea ce facem. Ne propunem să te ajutăm să întâmpini idealul: colaborează cu o echipă jovială dar profesionistă în același timp.

Credem că gusturile se discută
Schimbul de idei n-a fost nicicând altfel decat constructiv. Este esențial să existe o colaborare eficientă și de ce nu, o oarecare amiciție între tine și cei alături de care construiești imaginea brandului tau.
Credem în combaterea cliseelor
Practicile de comunicare în publicitate se schimbă cu o frecvență considerabilă. Anumite secțiuni de public tind să refuze instant mesaje pe care le pot intui cu ușurință. De aceea, ne place să părăsim dogmele și să abandonăm tiparele. Ne place să construim altfel, pentru că dispunem atât de imaginația cât și de tehnica necesare.
Credem în schimbare
Știm că valorile consumatorilor s-au schimbat. Pentru a întâmpina succesul, brandurile trebuie să îi ajute pe aceștia să aleagă ceva mai bun. Să devină mai buni.
Credem în frumos
Frumosul este relativ însă cu siguranță trebuie să însemne mai mult decât aspect. Frumosul este un sentiment din care trebuie să transpară devotamentul și pasiunea celui care încearcă să îl construiască.
Credem în noi
Credem în capacitatea noastră de a ne păstra entuziasmul intact. Credem în disponibilitatea noastră. Credem în posibilitățile noastre de a practica bunul gust.
Credem în tine
Comunicarea vizuală este esențială pentru a ramâne relevant. Fotografia a devenit o artă necesară atât în offline cât și în online. Știm că indiferent de produsul sau serviciul pe care îl propui, este esential să prezinți potențialilor tăi clienți o galerie de imagini edificatoare.
010203040506
34
Clienți
91
Proiecte Finalizate
15247
Fotografii Realizate
5661
Mailuri Transmise

DESCOPERĂ

ECHIPA NOASTRĂ
Ionuț Velea
Image Director & Co-Founder
Patricia Bâlbă
Account Manager
Claudiu-Mihai Dumitrescu
Copywriter
Delia Luca
Legal Advisor
Otilia Bâlbă
Financial Manager
Cătălin Călin
Sales Manager
Brandingul este chipul care spune povestea businessului tău.

Iar nouă ne plac poveștile de succes și ne dorim să participăm la construirea acestora. Întreaga echipă a devenit parte a proiectului Enhance strict din pasiune iar asta ne face să fim siguri că ne vom păstra întotdeauna entuziasmul intact.

Șerban Iliescu Art Director & Co-Founder
Vrei să afli mai multe despre noi și despre serviciile noastre? Contactează-ne